"top notch housewife!"

Alltså..... avlopp. Källan till allt ont.
Märkte för några dagar sen att vi hade stopp i avloppet till badkaret. Håkan lovade fixa eftersom jag har EXTREMT svårt för blött ihopslemmat hår. Mörka utrymmen där det kan leva äckliga larver är också sånt jag håller mig borta från.
MEN, imorse städade jag hela lyan och diskade och putsade handfat, toa och badkar så jag tänkte att det vore bara löjligt att inte anfalla avloppet aswell.
Sagt och gjort!
HUR...ÄCKLIGT....FÅR DET BLI?!?!!
Aldrig mer alltså fy faaaaaaaaaaan. Jag fick använda fucking SVINTO för att få den där lilla saken (som man stoppar ner i avloppet där allt fastnar) helt ren. UUUH.
Men nu är det gjort, och jag är duktig. :D

Igår behövde jag blow off some steem så jag lullade iväg till gymmet. Medan jag svettades och kämpade när jag väl var där blev jag förbannad för att jag inte går alls ofta längre. Det är så jävla dumt, för det är ju så sjukt sköööönt att träna!
Ska dit runt två idag igen, ska se till att få in det i mina rutiner igen.

Ikväll blir det mys, mys och tacos med älskling! Let's Dance-final går ju ICKE att missa. Vi håller stenhårt på Magnus. Heja!
Du är så fantastiiiisk babyälskadedarlishawx! Men du måste sluta vara otrogen mot mig i mina drömmar. ;)

(var detta ett av de tråkigaste blogginläggen EVER? haha. Förlåt.)


Men nej!

Förändring är det bästa som finns. Oftast. Men jag haaatar fan när en (eller sju) person förändras så totaaalt för en. Folk som var sååå självklara är inte längre med i bilden. Och när det slog mig nyligen så slog det mig också hur envist jag försökt att intala mig att det inte alls är så,att allt är precis som vanligt.
Men det är det inte.. och egentligen kanske det är lika bra. Det är ju samtidigt skönt att upptäcka vem som är dig nära på riktigt. och dom som bara simmat efter för att...ja säg det.

En ganska ny och alldeles fantastisk känsla är att jag kan vara helt förstörd och idiot och envis och sur och krävande med en käft större än Tokyo och ett humör värre än Balder, utan att han rör sig en milimeter från min sida.
Det finns inga som oss!
Älskar, älskar, älskar dig Hawx.

Nu ska jag på casting för ett reklamjobb. Tjiotajiheijti!

:D
Darlis! :D

Asså...

Jag hörde precis om en tysk affärsman som hade 13 miljarder kr (eller dollar kanske det t.o.m. var!). Sen så inversterade han dom i nått som gick åt helvete och han förlorade 7 miljarder av sina 13.
Så han sköt sig själv.

Ja alltså, vem FAN kan leva drägligt på 6 miljarder dollar?!

Fortsättning...

Min mor var omtänksam nog att skicka över två gamla bilder till så jag måste ju bara fortsätta med jämförelsen här...HAHAHA.

hundra år sen..vickan 2008hundra år sen..session med patrick forsgren -08
Intressena varierar ju....HAHA. Förlåt mamma! ;)

God morgon!

Ok, VAD är det som är så svårt med att logga in här och skriveliskriva en rad eller sju? Jag tycker ju OM att skriva av mej om dittan eller dattan men det blir liksom inte av! Det kanske har blivit lite av min grej att typ.....suga på att blogga.

Kunde inte somna om efter att Hawks lämnat sängen helt kall och skrynklig för att jobba. Gjorde ett försök eller två men gav upp och drog på mej en av hans myströjor, satte på Nyhetsmorgon och knäppte på datorn...
Jag fyllde 24 i måndags. Nästa gång blir jag 25.
25.
Kalla mig larvig men jag tror jag håller på att få en smärre ålderskris. Och egentligen är faktiskt inte det så konstigt! Jag hade t.ex. danslektion med ungdomar för ett tag sen. De var 13-14 år allihop. Alltså 10 år yngre än jag.
Barn som pratar och ska snart lära sig läsa och gullar runt är 20 år yngre än jag.
När min pappa var i min ålder flyttade han till Sverige, och mamma hade redan fått sin första unge.
Inget särskilt med dom här tankarna kanske, men saken är att jag aldrig kunnat tänka dom förut, för jag har varit för ung för det. Så det är ju egentligen först nu saker hände för 10 år sen.
Jag vill inte låta som om livet är slut och jag snart ska gå i pension, jag är som sagt bara väldigt ovan vid de här nya tankarna och vet inte riktigt hur jag ska hantera dom ännu.
Pratade med pappa i telefon på min födelsedag, innan dess hade vi inte hörts på ungefär ett halvår. Han har fått åldersdiabetes.
Förstår ni vad jag menar?

Under tiden som jag jobbade på mitt förra jobb kom jag underfund med ett och annat jag faktiskt MÅSTE ändra på och växa ifrån när det gäller min personlighet. Det är skitjobbigt att erkänna att vissa saker med en själv helt enkelt inte funkar, det är ännu svårare att ändra på detta väl invanda beteende. Men vet ni jag lyckades! Det är MYCKET bättre idag och det känns ganska ok.. fast ändå jobbigt..eller ja...äh. Jag är iaf på god väg att vänja mig vid mitt lite förändrade jag. Det är helvete till envis jag kan vara dock.

Jag tror det där med kärlek blir mycket svårare ju äldre man blir också. Fast fan så mycket mer givande och äkta.. Det handlar så otroligt mycket om uppoffringar, kompromisser, förändringar, anpassning...
Fast det blir så självklart när man träffar nån som är värd varenda ansträngning och förändring och allt annat ovan nämnt.
Ur askan av varje kamp föds bara mer kärlek och självklarhet, och jag är så tacksam för de känslorna till dig, och inte minst för att de är besvarade.
Ibland glömmer jag hur lyckligt lottad jag är, att jag egentligen har allt jag behöver som så många verkligen inte har.
Tur att du finns där för att påminna mig..
Tack för att du aldrig nånsin släpper taget älskling, och glöm fan inte att jag håller precis lika hårt i dig.

Och det gäller egentligen alla som känner mig lite mer på djupet. Ni får aldrig nånsin tro att jag inte uppskattar att ni finns i mitt liv. Jag är medveten om att jag är svår och konstig och kräver mycket, bara så ni vet. Så tack för att ni ändå finner nått som gör att ni finns där.

Mamma - du är min stora hjältinna i livet.
Håkan - min kämpe, min största lycka i livet.

Summa kardemumma; Jag är kass på att blogga, uppe med tuppen, duktig, förändrad, kär, tacksam....och lite äldre.

vickan - 99vickan - 09
1999 vs. 2009... HAHAHAHAHAHA.

RSS 2.0